Известие

Collapse
No announcement yet.

SOS TURBO 2.4JTD на Алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от gen_ata Покажи съобщение
    www.turbo-product.com/Garrett/TD2503.ASP

Колеги на този сайт има турбини бол.Ако може го разгледайте!! Ето какво ми отговориха като направих запитване за нашата турвина! Турбините са китайски и са нови,превоза от там по Еконт е 200 лв,остава само да го дооточня,но ме притеснява плащането.Как да стане така,че да съм сигурен,че това не са измамници и ще изпратят турбинката.Ако някой е в час с тези международни пратки да вземе отношение

hello Sir;how are you.
    thanks for your email.
    we have this TD2503 454150-0003/ the price is $220
    if you need, pls let me know,thanks
    regad!
    mingde
    Ооооо ще имаме инфо от първа ръка за тези китайски турбини

П.С.Аз лично никога не бих си сложил такава турбина на колата
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Защо?? Надявам се,че никой не се залъгва,че тези турбини които ни ги предлагат за 1800 лв са оригинални.Аз бих купил и бих пробал не всичко китайско е буклук,поне така мисля.Мисля,че една нова китайска би изкарала повече от една втора ръка за 1000 лв

---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:34 ----------

я,какво намерииих!!!

http://en.turbolader.net/Turbocharge...4150-0006.aspx

на този сайт ги дават всички турбини и снимки:
      До сега сравнявах разликите от нашата на Алфа 2.4 JTD и на Фиат Купе и според мен почти няма разлика,но искам и някой по-компетентен да го потвърди.Разгледайте ги и вие,според моето "НЕКОМПЕТЕНТНО" мнение тези турбини са съвместими

Comment

Първоначално публикувано от gen_ata Покажи съобщение

Защо?? Надявам се,че никой не се залъгва,че тези турбини които ни ги предлагат за 1800 лв са оригинални.Аз бих купил и бих пробал не всичко китайско е буклук,поне така мисля.Мисля,че една нова китайска би изкарала повече от една втора ръка за 1000 лв

---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:34 ----------

я,какво намерииих!!!

http://en.turbolader.net/Turbocharge...4150-0006.aspx

на този сайт ги дават всички турбини и снимки:
        До сега сравнявах разликите от нашата на Алфа 2.4 JTD и на Фиат Купе и според мен почти няма разлика,но искам и някой по-компетентен да го потвърди.Разгледайте ги и вие,според моето "НЕКОМПЕТЕНТНО" мнение тези турбини са съвместими
        Колега би ли ми обеснил какво е тва фиат купе дето го дъфчеш че аз немога да разбера?
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Колега търся подобна турбина на наща и сравнявайки я с Фиатовата поне видимо не намирам разлики,незнам,не разбирам и мога и да бъркам а ти ако си по в час,просто кажи така ли е или бъркам.В края на краищата тази тема тук я дъфчеме,за да намерим решението на тези турбини и да не ни цакат скапани търговци с 1000 лв втора употреба.

Comment

Приятел,тука у тоя форум НИКОЙ няма да ти каже ей така просто...преди две седмици бях,като тебе -глас в пустиня.Бъди по-конкретен от кой двигател на Фиат купе ти е това турбо.Търси си примерно от Мареата 2.4 жтд 130кс ИХИ турбо без геометрия(поне е вечно) имам такова,но засега не го продавам(пазим си го като очите,че знае ли се..).Иначе търпение и късмет му е майката.
            ДА турбо от 140кс ДВГ става на 136кс ДВГ,НО с преправяне(което не знам лично как става).

Mury-пак те питам,къде видя да пиша,че рециклирането става с нови части.Преди няколко месеца имаше стържеща турбина при моя майстор(Лисан) и този на теца(не го познавам лично)я оправи за 350лв.Незнам какво слага вътре и не ме интересува, ако ще и вестници да бута вътре,но поне знам,че поне 5 турбини(толкова се сещам) е оправил.
            Бъди по конкретен къде говоря глупости?Аз единствен се опитвам да помогна и насоча колегата и накрая говоря глупости...
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
            Alfa Romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщение
              Приятел,тука у тоя форум НИКОЙ няма да ти каже ей така просто...преди две седмици бях,като тебе -глас в пустиня.Бъди по-конкретен от кой двигател на Фиат купе ти е това турбо.Търси си примерно от Мареата 2.4 жтд 130кс ИХИ турбо без геометрия(поне е вечно) имам такова,но засега не го продавам(пазим си го като очите,че знае ли се..).Иначе търпение и късмет му е майката.
              ДА турбо от 140кс ДВГ става на 136кс ДВГ,НО с преправяне(което не знам лично как става).

Mury-пак те питам,къде видя да пиша,че рециклирането става с нови части.Преди няколко месеца имаше стържеща турбина при моя майстор(Лисан) и този на теца(не го познавам лично)я оправи за 350лв.Незнам какво слага вътре и не ме интересува, ако ще и вестници да бута вътре,но поне знам,че поне 5 турбини(толкова се сещам) е оправил.
              Бъди по конкретен къде говоря глупости?Аз единствен се опитвам да помогна и насоча колегата и накрая говоря глупости...
              Значи тук не става въпрос за рециклиране,аз некъв ремонт по желание на клиентаАз момчето го насочих отдавна,да си купи турбина от 140 коня,и ако неможе да се справи с преправянето,да заповяда при нас.Запомни Викторе,не всеки може да си прави колата,даже в 90% от случаите се осира повече

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Здравеи колега! Имам алфа 156 2.4 jtd 136к. и Турбината ми изпуши. Какво се случи: Започна първо да пуши сиво леко после яко и накрая да свири жестоко. ходих по маките яко всеки ден и ште ти дам моят съвет. Ако е счупена оста не може да се рециклира ако е здрава може и майстора който ми я оправи се казва Митко от орландовци. На този автомобил до колкото знам не можеш да сложиш друга турбина защото тази е с променлива геометрия а и ми казаха че дори втора ръка трябва да отговарят цифрите на нея. Моят ремонт ми струваше 500лв. пълно рециклиране. Това е от мен надявам се да съм помогнал

Comment

Първоначално публикувано от maci Покажи съобщение
                  Здравеи колега! Имам алфа 156 2.4 jtd 136к. и Турбината ми изпуши. Какво се случи: Започна първо да пуши сиво леко после яко и накрая да свири жестоко. ходих по маките яко всеки ден и ште ти дам моят съвет. Ако е счупена оста не може да се рециклира ако е здрава може и майстора който ми я оправи се казва Митко от орландовци. На този автомобил до колкото знам не можеш да сложиш друга турбина защото тази е с променлива геометрия а и ми казаха че дори втора ръка трябва да отговарят цифрите на нея. Моят ремонт ми струваше 500лв. пълно рециклиране. Това е от мен надявам се да съм помогнал
                  Не е верно,не ти я оправил(рециклирал)говориш глупости.Не е вярно, внушаваш си,а не, чакай ти си в останалите 10% както и всички който не са тотал щета(счупена ос).
                  Както и да е Виктор пак говори глупости.
                  Alfa Romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщение
                    Не е верно,не ти я оправил(рециклирал)говориш глупости.Не е вярно, внушаваш си,а не, чакай ти си в останалите 10% както и всички който не са тотал щета(счупена ос).
                    Както и да е Виктор пак говори глупости.
                    ОК Викторе,вярвайте си колкото щете,само кат закъсаш следващия път,да не звъниш пак

П.С.Мойто момче,научи какво е рециклиране и какво е ремонт на турбина

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      ОК Викторе,вярвайте си колкото щете,само кат закъсаш следващия път,да не звъниш пак

П.С.Мойто момче,научи какво е рециклиране и какво е ремонт на турбина
                      Ооо бате и като звъннах по телефона какво....голямо нищо,помолих за услуга и какво още по-голямо нищо...
                      Повярвай ми няма да звънна повече никога!
                      Вместо да ми казваш,че говоря глупости кажи ми в самото начало,че думата-рециклиране не е подходяща.Правя разликата между ремонт и нея.
                      Добре де не ги рециклира,а ги ремонтира(подобрява тяхното предишно състояние),страх ме е да не сбъркам думата.
                      Все си мисля,че вместо тон и заяждане да ме беше поправил и толкова.
                      Няма да споря повече.
                      Alfa Romeo 33

Comment

Ооо бате и като звъннах по телефона какво....голямо нищо,помолих за услуга и какво още по-голямо нищо...
                        Повярвай ми няма да звънна повече никога!
                        Защо бре,ние ти казахме,взимай 140 коньова турбина,и ела да ти я направиме

Comment

Working...
                        X